Kao što i sami znate mi se svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem inforamcija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva inforamacija koja je mnoge rastužila i mnogi kada su ovo vidjeli i čuli odlučili su da joj pomognu ovoj situaciji. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča koju je odlučila da sa nama podijeli jedna djevojka. Naime, ona odmah nakon što je završila fakultet dobila je posao u jednoj ozbiljnoj firmi i ima samo 22 godine. Međutim kroz određeni period stupila je u bliži kontakt sa svojim direktorom koji ima 65.

Tako kako je vrijeme odmicalo oni su počeli i svoje vezu ali ipak je postojao jedan problem. Radi se o tome da on ne želi da se razvede od svoje prve žene kako bi mogao da oženi nju. Trenutno kako ona kaže je u velikom problemu jer ne zna šta da uradi a sama veza joj nije dovoljna jer ona želi nešto više sa njim da ima.

Šta vi mislite o ovoj cijeloj situacija koja se njoj događa? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina