Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ljudima ispao jezik! Anina žena sahranila sve srpkinje sa haljinom koja košta kao 3 srpske plate! Svi se pitaju kako je osvojila? (FOTO) – Brzina Info

I sami znate kako do nas znate svakog dana dolazi dosta informacija o dešavanji na našem Balkanu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našim prostorima. Pogledajte šta je to što je šokiralo cijeli Balkan.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča koja se tiče trenutne premijerke Srbije a njeno ime je Ana Brnabić. Kada je Aleksandar Vučić osvojio mjesto predsjednika prije nekoliko godina odmah nakon toga je došla i Ana Brnabić na mjesto premijera jer je Aleksandar u nju imao jako puno povjerenja.

Kada je ona došla na tu poziciju dosta je ljudi bilo protiv toga i niko se nije mogao pomiriti sa tim a glavni razlog za to je bio taj što je homoseksualac. To je u početku mnogima bio problema ali su je prihvatili. Nakon nekoliko vremena ispostavilo se kako ona ima i djevojku sa kojom se vrlo rado javlja na mnogim kongerencijama.

Tako prije nekoliko dana one su bile na konferenciji gdje je njena supruga nosila haljinu koja vrijedi čak 3 prosječne plate. Pored toga u medijima se pisalo kako će u narednom periodu one preseliti u vilu na Dedinju gdje je živjela Jovanka Broz Tito.

By Brzina