I sami ste svjedoci kako se na Balkanskoj muzičkoj sceni dešava mnogo stvari i samim time sve zanimljive informacija mi dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da je do ovakvog sukoba došla. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, ovaj put na meti naših medija bila je jedna jako velika muzička zvijezda koja na našoj sceni traje već nekoliko godina i mnogima je bila uzor prije a nekim je čak i dan danas. Dakle, radi se o pjevačici Lepoj Breni koja je svoju karijeru počela jako davno i bez obzira na to ona traje i dan danas.

Dakle, nakon što je njen prvi sin oženio poznatu pjevačicu Aleksandru Prijović mnogi su se pitali kada će se oženiti i njen drugi sin. Tako se prije par dana u medijima pojavila nova informacija koja nam govori kako bi to moglo da bude uskoro. Ali ipak to je djevojka sa sela i to bi možda moga da bude problem.

Da li će se Brena pomirit sa time ili će doći do prekida ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome svemu. Pišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina