I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva priča koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našem Balkanu. Pogledajte o čemu se radi.

Tako je prije par dana na našu adresu stigla jedna priča koja se tiče dvije naše legende narodne muzike koje su na našoj sceni jako dugo, ali jedan od njih nas je prije nekoliko mjeseci nažalost napustio. Naime, radi se o dvije legende narodne muzike a to su Tozovac i Lepa Lukić.

Međutim prije par dana do nas je došla informacija koju nam je otkrila Lepa Lukić koja je govori kakav je ona imala odnos i suradnju sa Tozovcem. Rekla je kako je on bio jako velika legenda i da su jako česte imali saradnje. Jednom su imali i snimanje novogodišnjeg programa gdje su nju zbog obuće boljele noge, i jedva je stojala.

Na kraju su se zajedno smijali i to joj je jedan jako lijepa uspomena. Šta vi mislite o ove dvije legende koje su mnogo učinile za našu muzičku scenu. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svmeu.

By Brzina