Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Lepa Brena je sada otvoreno progovorila o problemima u braku! ” Sve je počeo od otmice, a sada se desilo i ovo…” (FOTO) – Brzina Info

Lepa Brena je uvijek govorila kako je Boba oduvijek bio muškarac njenih snova i čovjek koji je uspio od početka da ostvari sve njene želje i svaki dan je iznenađivao sa nekim poklonima. Pjevačica Lepa Brena već sledećeg mjeseca sa svojim suprugom Slobodanom Živojinovićem Bobom je proslavila punih 28 godina a za medije je rekla sada neke intimne stvari o svom odnosu i braku.

Brena je rekla da je ljubav sa poznatim osobama drugačija i specifična.

Mi smo tada imali sudbinsku ljubav gdje smo prošli jako lijepe ali i loše trenutke. Izazovi su bili jako teški pored nas, Bobina ozljeda kralježnice se desila, moja povreda koljena, Stefanova otmica koja nas je poremetila jer svaki muškarac je htio da sačuva porodicu i naglasila je da tada nisz imali podrške od policije kako su očekivali.

“Mi nažalost tada nismo imali sreće da imamo podršku 2000. godine od policije i to nikada zaboraviti nećemo. Počinitelji Stefanove otmice nikada nisu nađeni a moj sin ne voli da priča o tom.

Kada je govorila o braku rekla je ovo: Mi smo ljudi koji zaista puno rade i znamo da šutimo kada smo ljuti i da riješimo probleme sa razgovorom. Posvećeni smo jedno drugome i to je tajna našeg braka.

By Brzina