Kao što i sami znate na našoj adresi se svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim pričama koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna sasvim zanimljiva informacija koja ja mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku i nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte i vi o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je jedna žena (52) odlučila da sa nama podijeli ovu priču koja ju je jako šokirala i kada joj se ovo desilo nije mogla da vjeruje i ovo. Dakle, sve je počelo od kako je ona otišla u Second Hand shop kako bi mogla da sebi kupi sako. Nakon što ga je kupila došla je kući i odlučila da ga opere.

Međutim prije samog pranja ona je u džepu pronašla jednu poruku koja ju je šokirala. U njoj je pisalo:“Sahranite me u ovom kompletu”, koji je njegova prva vlasnica ostavila vjerovatno svojoj rodbini. Nakon toga nova vlasnica je ostala šokirala i nije mogla da vjeruju u ono što vidi.

Odlučila je odmah da vrati taj sako jer nije imala snage da ga nosi jer joj je to smetalo. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina