Krvavi napad sjekirom u Tuzli: Napao maloljetnika i nanio mu povrede opasne po život! Kada ovo vidte neće vam biti dobro! – Brzina

Krvavi napad sjekirom u Tuzli: Napao maloljetnika i nanio mu povrede opasne po život! Kada ovo vidte neće vam biti dobro!

Živimo u vremenu gdje ljudi napadaju druge ljude za sitnice. Svjedoci smo da se ubistva dešavaju jako često i da maloljetnici su uglavnom uključeni u napade.

Loading..

Mladom sedamnaestogodišnjaku su nanesene teške povrede sjekirom i to je nanio R.L. iz Tuzle, potvrdili su iz Operativnog centra MUP-a TK.

Jedna osoba je povrijeđena hladnim oružjem u ovom slučaju sa sjekirom i to u fizičkom obračunu koji se desio nešto pola sata prije ponoći u mjestu Kiseljak koji je u blizini Tuzli.

-Nakon ovog nemilog događaja, mladić je hitno prevezen na UKC Tuzla i to na odjel za ortopediju i traumatologiju gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede a odatle su ga premjestili na Odjel kardiovaskularne hirorguje gdje i je i tu zadržan na daljem liječnju. O ovom slučaju je obavješten i dežurni kantonalni tužilac a uviđaje su obavili službenici PS Zapad sa pripadnicama Odjela kriminalističke policije PU TUZLA, rečeno je iz MUP-a TK.

Za sada se još uvijek ne zna šta je predhodilo ovakvom čino i radi čega je došlo do sukoba.

Šta je moglo da predhodi ovome može samo da se nagađa ali povriješeni mladić je imao sreće što je pronađen na vrijeme i što je uspio da živ stigne do Hitne pomoći gdje mu je ukazana i pomoć i na taj način spašen život.

Svjedoci smo sve više maloljetničke delikvencije i sve se radi na tome da se suzbije ali svaki dan smo u situaciji da čujemo razne i potresne vijesti koje neke budu i sa smrtnim ishodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *