KREVET SU GOTOV SLOMILI!ANA KORAĆ I DAVID IMALI ŽESTOKU AKCIJU PRED SVIMA U SOBI! – Brzina

KREVET SU GOTOV SLOMILI!ANA KORAĆ I DAVID IMALI ŽESTOKU AKCIJU PRED SVIMA U SOBI!

Ana Korać je jedna od učesnica Zadruge 2.

Loading..

Ušla u žižu javnosti kada se pojavila u Zadurzi1.Ona je jako atraktivna djevojka.Plijeni pažnju sa svojim fizički izgledom,zavodnim oblinama i neobičnom ljepotom.

U Zadruzi 1 je bila jako bliska sa bivšim košarkašom Markom zvanim Janjušem,koji je radi nje i jedne svađe sa njom preskočio preko ograde i automatski diskvalifikovan iz takmičenja.Čudna je situacija bila jer je Janjuš bio oženjen čovjek koji je svakodnvno spominjao svoju spurugu i malenu djevojčicu ali njegova veza sa Anom Korać je sve zanimala i svakodnevno se o njima pričalo.

Ona je sada uplovila u vezi sa Davidom Dragojevićem,koji je u Zadrugu 2 ušao sa svojom vjerenicom Aleksandrom Subotić.Nakon što je ona diskvalifikovana što je udarila jednu od učesnica,Ana je bacila svoje kandže na njega.

Nakon par dana Ana i David su postali novi par koji je uplovio u vezu i nisu su libili da pokazuju svoje emocije pred svima u kući.

Ona se sada opustila kao nikada do sada.

Ana Korać i David su se uhvatili u krevetu i noć je bila puna strasti.Ona je bila na njemu u samo izazovnim gaćicama.Ana je skočila na Davida,ljubila ga po cijelom tijelu a on je dodiravao,dizao maicu i dodiravao njene obline.

POGLEDAJTE SCENU KAKO JE IZGLEDALA NJIHOVA AKCIJA PRED SVIMA:

Kažite nam koje je vaše mišljenje o njihovom odnosu? S tim da je David,Aleksandru prevario baš sa atraktivnom djevojkom Anom Korać!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *