Kora od ovog voća liječi mnoge bolesti a između ostalog i : upalu ušiju,psorijazu,bradavice i izbjeljuje zube!Iskoristite je,ne bacajte! – Brzina

Kora od ovog voća liječi mnoge bolesti a između ostalog i : upalu ušiju,psorijazu,bradavice i izbjeljuje zube!Iskoristite je,ne bacajte!

Nećemo da širimo priču nego ćemo odmah da vas upoznamo o kojoj vićki se radi.

Loading..

Naime riječ je o kori banane.Ona je jako ljekovita i njena dejstva su ogromna.

Ako niste znali Indijanci nju koriste kao prirodni lijek za mnogo bolesti.

Koru do banane oni smatraju lijekom.Ono u čemu vam ona može pomoći to ni jedan lijek nikada neće moći.

Indijanci koru banane,već nekoliko decenija unazad koriste kao jako efikasan lijek.Koru od banane smataju nezamjenljivim lijekom.

Ono što treba da uradite jeste samo da korom banane utrljate bolno mjesto na vašem tijelu.Mi vam garantujemo da će te za posla sata da osjetite bitnu razliku na vašem tijelu.Kora od banane djeluje kao antidoksands i samim tim ublažava crvenilo,svrab i razne iritacije koje se pojave.

Kada pojedete bananu i ostane njena kora,ne bacajte.Ima još dobrih savjeta.

Ako ste osoba koja ima problema sa bradavicama,uzmite koru i utrljajte na bradavice,naravno podrazumjeva se na one male bezopasne a ako s epojavi neka koja je veća,koja raste i mijenja se obavezno posjetite ljekara.

Ako želite da izbijelite svoje zube i tukora od banane pomaže.Korom od banane trljajte vaše zube oko 30 dana i rezultat će biti odličan.Ono što je najbitnije jeste da budete uporni i ne odustajete.

Ako ste osoba koja ima problema sa guljenm kože na rukama a i nogama.Kora od banane je odlična a još bolje je jer nema nus pojave.

Koru od banane pomješajte sa kokosim uljem koje je naravno sa korom od banane uvedeno kao prirodno liječnje.

Mi Vam savjetujemo da pišete o svojim problemima a mi ćemo se potruditi da pronađemo adekvatno rješenje za vas!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *