Kao što i sami znate mi se svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju na našim prostorima ali također i o onim iz cijelog svijeta. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija o jednom jako poznatom estradnom paru i ovo je mnoge iznenadilo. Evo o čemu se radi i šta je to što je mnoge šokiralo.

Naime, radi se o tome da smo mi prije nekoliko dana dobili neke informacija o Seki Aleksić kao i njenom mužu Veljku. Međutim ove informacije su dale njihove komšije i mnogi kada su ovo čuli ostali su pomalo začuđeni, a evo i zbog čega.

Dakle, kako njihove komšije kažu oni su jako dobre komšije i pristupačni su te nemaju nikakvih problema sa njima. Jako ih cijene što ne odbacuju svoji djecu od njihove te se čak igraju u zajedničkoj igraonici koju su zajedno napravili. Također za rođendan svakog djeteta u tom mjestu oni sve plate i kupe za djecu.

Nakon toga svi zajedno se vesele i slave taj dan. Podijelite i vi sa nama svoje mišljenje o ovome. Da li ste mogli da očekujete da su oni ovakve komšije?

By Brzina