Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kćerka Jelene Karleuše stajlingom iz Dubaija oduševila ljude! Komentari pristižu sa svih strana, a evo šta joj je majka napisala! (FOTO) – Brzina Info

Svakog dana se mi susrećemo sa velikim brojem priča i mnogim dešavanjima koja se dešavaju na našim prostorima. Pored toga također do nas dolazi i dosta pirča iz cijelog svijeta pa tako mi vas obavještavamo o njima. Međutim prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi su ovo priču podijelili. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko nedelja na društvenoj mreži Instagram počela da bude jako aktivna kćerka Jelene Karleuše a njeno ime je Atina. Ona je već neko vrijeme na toj društvenj mreži i za sada joj ide jako dobro.

Glavni razlog za to su jako dobre slike sa kvalitetom a samim time rezultira i veliki broj pratioca. Ona ih sada ima preko stotinu hiljada i svakim danom taj broj raste. Tako prije nekoliko dana do nas je došla priča o njoj. Naime, ona je objavila jednu sliku iz Dubaia i mnogi kada su vidjeli nisu mogli da vjeruju da je to ona.

Pogledajte i sami kako ona izgleda na tim slikama. Također možete i sa nama da podijelite svoje mišljenje o njoj i napišite nam to mišljenje u komentarima.

By Brzina