Katarina Grujić rasturila brak bosanskom fudbaleru:Pogledaje šta se desilo i kako je javnost saznala… – Brzina

Katarina Grujić rasturila brak bosanskom fudbaleru:Pogledaje šta se desilo i kako je javnost saznala…

Katarina Grujić je jedna od najpoznatijih mladih pjevačica koja se pojavila poslednjih godina.Ona plijeni pažnju gdje god da se pojavi.Pored predivnog glasa koji je krasi ona ima perfektno visoko tijelo i prelijepe crte lica.ALi jasno se može vidjeti da je radila mnoge korekcije kako na svom tijelu tako i na licu.

Loading..

Njoj zavid emnoge djevojke ali i muškarci lude za njoj.Mnogi bih željeli da im ona pokloni barem malo pažnje.

Jedan od muškaraca koji je uspio da osvoji njeno srce je bio Ognjen Vranješ.

On je već odavno poznat u javnosti kao osoba koja je varala svoju suprugu a sada je došla i na red Katarina,.

Ovo je ona rekla kada se saznalo o tome:

Rekla je da je istina da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem ali da nikada nije rekla da se radi baš o Ognjenu.Jednom je odlučila da ispriča u emisiji kako je bila u vezi sa dečkom za kojeg nije znala da je oženjnen iako su to znale sve njegove prijateljice koje su se tada družile sa njima,ali niko do njih nije htio da poteže tu priču.

Kada je odlučila da ga pita o tome on je rekao kako već odavno ima spremne papire za razvod i samo čeka pravi trenutak da to i riješi.Voditeljica je tada pitala da li se radi o Vranješu ali ona je rekla da nema komentar za to pitanje.

Ono što je sve vratilo na ovu temu ,jeste i sukob Jelene Karleuše sa spronim fudbalerom,koji je za osvetu odlučio da podijeli sve njene gole fotografijekao i dopisivanja između njih.

Kako je ova ljubavna romansa završila,nikada nećemo znati ali ostaje nam samo da viidmo kako će proći suđenje između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *