Karić ne može da zaboravi bivšu djevojku koja je preminula: Sanjao Dijanu pa zamolio majku da ovo uradi! – Brzina

Karić ne može da zaboravi bivšu djevojku koja je preminula: Sanjao Dijanu pa zamolio majku da ovo uradi!

On je sjedio sa zadrugarima te im objasnio kako je počela njihoa velika ljubav, kako su išli u kino i nakon toga i počeli vezu.

Loading..

Progovorio je o njenoj smrti, svoje bivpe djevojke Dijane Milojković koja je bitku sa životom izgubila dok se borila protiv raka.

“Mi smo se krenuli zabavljati kada je ona saznala za bolest. Ja sm se zaljubio jako u nju ali mi smo prekinuli radi neke bezvzene gluposti. Bili smo zajedno dvije godine. Prije njene smrti mi smo čuli na 4 mjeseca prije. Vidio sam na slikama da ne izgleda ona dobro pa sam joj i poruku poslao. Rekla je da je dobro ali sam poslije saznao da joj je bio pakao.”

“Sve se svo vrijeme vrtilo oko broja 22. Ja sam stalno viđao taj 22 broj. Istetovirao sam ga, mi smo se upoznali 22 ona je rođena 22. Mi od velik ljubavi ništa nismo osjetili. Ni jednom nisam pomislio da ona može tako brzo da umre. Kada bi spavao pored nje, ustanem i gledam je da vidim da li diše.”

Dijana je umrla prije dva mjeseca a njen bivši dečko i dan danas se ne može pomiriti sa tim.

Naime, Stefan je danas prije nego li je dao svoj glas na sastanku poslao poruku svojoj majci i rekao pred svima da je cijelu noć sanjao Dijanu.

“Majko ako si u mogućnosti da odeš do crkve, da upališ svijeće za Gagi i Dijanu, sinoć sam ih sanjao.” rekao je Stefan te je nastavio sastanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *