Karamela je jedva dočekao da svi odu da se može isplakati na njenom grobu: Ispričao je kako je ubijena pjevačica proslavila svoj zadnji rođendan! – Brzina

Karamela je jedva dočekao da svi odu da se može isplakati na njenom grobu: Ispričao je kako je ubijena pjevačica proslavila svoj zadnji rođendan!

Ubijena pjevačica Ksenija Pajčin bi danas slavila svoj 41. rođendan. Tako svi oni koji su je voljeli su se danas sjetili pjevačice ali bol za njom i tuga ne spada ni poslije 8 godina dugih, osam godina nakon njene smrti. Blizak prijatelj ove pokojne pjevačice Goran Stojićević pozantiji kao Karamela, jako često je u javnosti govorio o druđenju sa Ksenijom i dok se sjeća svih lijepih trenutaka sa njom, on je na ivici suza. Tako se desilo i ovaj put.

Loading..

Ona će meni zauvijek da bude u jako lijepo sjećanju. Nema veze da li je njoj rođendan ili taj dan kada je ona ubijena. Uvijek tu. Ja se jako često sjetim nje, jer mi jako nedostaje. Takvo nešto čovjek nikada ne može da zaboravi koliko god se trudio, rekao je Karamela i ispričao je kako je Ksenija slavila svoje rođendane.

Ksenija je uvijek bila jako vesela i uvijek je djevojka koja je plijenila pažnju sa svojim osmijehom i raspoloženjem. Baš je bila sretna jer je tada njoj bio rođendan. Voljela je jako Nove godine i sve praznike a svoj rođendan je posebno voljela. Ona je bila baš kao i ja. Nikada nije voljela te neke rođendane gdje je bilo pristuno preko 500 ljudi. Nikada nije bila u tom fazonu,bila je skromna djevojka, normalna i drugačija. Uvijek je sve slavila skromno. Ona nikada nije obraćala pažnju na neke komentare koji su uvijek bili lošim i njen zadnji rođendan je bio takav.

Ona nikada neće biti zaboravljena i uvijek će se svi da je sjete. Njen život je prerano ugašen iako je bila puna života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *