I sami ste svjedoci kako mi iz dana u dan dobivamo dosta informacija o mnogim događajima na našem Balkanu. Međutim prije par dana do nas je došla jedna informacija koja nije baš česta i nije vezana za neka dešavanjima jako važna. Ovo je jedna priča koja bi mogla da vam pomogne što se tiče vašeg zdravlja i mnogi kada su ovo vidjeli nisu moglo da vjeruju i ostali su iznenađeni.

Naime, i sami znate kako je zdravlje jedan od sastavnih faktora svačijeg života i to je nešto što svi ljudi žele da imaju jako dobro. Tako smo mi prije nekoliko dana došli do jedne informacije koja je mnoge iznenadila a tiče se kardiovaskularne bolest odnosni ifarkta srca to jeste određenih faktora koji utiču na to.

Dakle, radi se o tome da prvi znakovi koji se pokazuju i koji nas upozoravaju na infarkt je bol u grduima, bol prelazi kroz rame u ruku i bol se pruža prema šaci i bol je jako neugodna jer se javlja samo na momente. Ovo su znakovi koje su nam dali određeni doktori koji kažu da ukoliko ovo primjetite odmah morate reagovat.

Šta vi mislite o ovome što su oni podijelili sa nama. Pišite nam i vi svoje mišljenje o ovome svemu i recite nam u komentarima svoje mišljenje o ovim preporukama.

By Brzina