Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kako je moguće da se ovo dešava: Tužne vijesti stigle iz Njemačke! Nakon svih borbi, gotovo je! (FOTO) – Brzina Info

Njemačka je po mnogo čemu bila jako velika sila i po svemu ovom je ona bila prva i jedina u Evropi. Pogotov kad se pogledaju neki razni aspekti i pogotov kada se sagleda situacija ekonomije a kod njih je ovo interesantno jer nemaju problema jer jako veliki broj građana iz Zapadnog BAlkana odlaze na rad u Njemačku. NAravno osobe sve znaju ko je to Angela Markel koja je uspjela sa svojom politikom tada da Njemačku digne na drugačiji nivo i da sve drugačije bude sagledano.

Sada je stigao onaj potresni trenutak od kojeg su svi toliko strahovali i patili a to da je kancelarka Angela pred kraj 2020. godine rekla da ne želi da bude na mandatu i da to završava 2021. godine a ona je rekla da mora sada da se povuče radi zdrastvenih problema i da je pravo vrijeme i da je potrebno Njemačkoj sada da tu bude neko jači i neko je mlađi.

Ona se tada obratila i svima je rekla ovo: Dopustite sada da vam kažem nešto drugačije i nešto za kraj. Za devet mjeseci nas čekaju sada izbori a ja ove godine neću da bude kandidat. Danas je zadnjih put da ja se vama obraćam sa novogišnjim čestitkama.

By Brzina