Kada vidite kćerku od Dragane Mirković oborit će vas sa nogu: Nećete moći da vjerujete kakvu je ponudu dobila! – Brzina

Kada vidite kćerku od Dragane Mirković oborit će vas sa nogu: Nećete moći da vjerujete kakvu je ponudu dobila!

Za Draganu Mirković mnogi kažu da je ona jedna od najdražih i najomiljenih pjevačica na našim prostorima a ona je poznata po tome naime što nikako svoju karijeru nije gradila na raznim skandalima ili medijskim naslovima. Ona je svoje ime zadržala na javnoj sceni bez i jednog problema i skandala i svi koji je vole, njeni su veliki fanovi jer je ona odlična pjevačica.

Loading..

Dragana Mirković je sada udata i dugo godina živi sa svojim suprugom u Beču gdje vode svoj televizijski program i imaju svoju produkcijsku kuću a to je DM SAT, koja je postlaa jako poznata i cijenjena produkcijska kuća-. Oni iz svoje ljubavi imaju dvoje djece, imaju kćerku i sina koji su takvi da ne žele da se pojavljuju u javnosti i dugi niz godina se kriju. Dragana Mirković je više puta tokom davanja svojih intervjua kako njena djeca ne vole javne nastupe a kako ona kaže oni ne žele da budu dio svijeta samo zato jer je njihova majka pjevačica.

Naime, kćerka Dragane Mirković, se zove Manuela koja ima sada 17 godina i privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi. Ona je jako visoka i vitka djevojka a nju su primjetili i mnogi mogni dizajneri koji su jako volili da je uzmu pod svoje krilo i da rade sa njom jer kako kažu ona ima jako veliki potencijal da postane jako poznata manekenka ali ona to još uvijek ne želi i ne vidi se u tome.

Manuela još uvijek ne želi da se pojavi u javnosti i dalje krije se i niko do sada nije imao priliku da je vide javno sa majkom, sada kada je napunila 17 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *