Kada vidite donji dio fotografije, nećete moći da vjerujete: Onaj koji je napravio ove fotografije, našao je pravi trenutak… – Brzina

Kada vidite donji dio fotografije, nećete moći da vjerujete: Onaj koji je napravio ove fotografije, našao je pravi trenutak…

Kako bi napravili neke savršene slike, puno faktora se tu mora poklopiti i zaista tu morate imate puno sreće da bi uspjeli uhvatit neke slike koje su savršene. Profesionalni fotografi nekada znaju godinama da čekaju neki savršeni trenutka koji bi bio savršen da bi ga zabilježili sa svojim kamerama ili aparatima. Ali nekada se desi da sreća više posluži amatere pa oni uspiju da naprave pravo remek djelo, bez obzira da li se tu radi o letu neke ptice ili o skoku žabe ili nekim sličnim pojavama. Nekada se jako veiki broj faktora poklopi i dobije se super fotografija. U nastavku pogledajte kako te fotografije nastaju.

Loading..
  1. Galebovi mogu da budu prave male napasti a jedan dečko je uspio da napravi fotografiju u savršenom trenutku u kojem se može jako dobro da vidi narav ove ptice.

2. Kada vi ovu sliku pokušali da namjerno slikate, vjerovatno bi vam trebalo decenija da slikate ovo i mjeseci i mjeseci rada, strpljenja i još puno toga. Ali ova slika je nastala jako slučajno i niko nije mogao da vjeruje da mu se sreća tako poklopili.

3.Veliki broj ljudi kažu da neki kvalitetan fotoaparat nije zaista bitan da bi se napravila dobra fotografija ali ako ste vi osoba koja ste jako talentovana ili ako imate oko za to onda je to najbitnije. Ipak slika koju smo vam mi donijeli u nastavku ne bi mogla nastati sa nekim lošim aparatom.

4. Životinje nas nikada neće prestati da faciniraju, pa su upravo i one veliki izvor inspiracije za ljude, koje znaju da budu idealne i perfektne.

5. Na kraju, pogledajte ovu zadnju sliku. Ali nije bitno da vidite ovu djevojku nego treba da obratite pažnju na pozadinu koju krije jedno jako veliko iznenađenje iza slike koji većini osoba promakne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *