Kada su stigli u selo višestrukog ubice Edina Gačića sledili su se:Ono što su oni vidjeli kod njegove kuće je izazvalo JEZU! (VIDEO) – Brzina

Kada su stigli u selo višestrukog ubice Edina Gačića sledili su se:Ono što su oni vidjeli kod njegove kuće je izazvalo JEZU! (VIDEO)

Prošlo je više od sedam mjeseci od kako je Edin Gačić, naime višestruku ubica iz sela Brđani kod Konjica cijelu Bosnu i Hercegovinu alii region digao na noge.

Loading..

Njegova zlodjela i način na koji je to uradio će se dugo vremena prepričavati a vjerni čitaoc je odlučio jutros da sa nama podijeli video, to jeste noćni snimak iz sela Brđani iz kojeg je Gačić krenuo u strašan krvavi pohod gdje je ubijao svakog ko mu se našao na putu.

U selu nema rasvjete, nema ni puno ljudi, mještana. Selo izgleda tiho i može se reći pusto. A tek oko Gačićeve kuće je bilo zaista jezivo i strašno!

Visoka je trava, sve je zaraslo u veliki korov i šiblje.

Da vas podsjetimo, sve vas koji ste možda i zaboravili, početkom mjeseca Februara on je brutalno ubio svog susjeda Suada Sultanića u Podorašcu koji se nalazi kod Konjica a nedugo nakon toga i policajca Mahira Begića koji je bio u Tarčinu i pazio na to mjesto.

On je godine 1999. naime osuđen jer je ubio svog saborca i to se desilo nekoliko mjeseci nakon što je zloglasni rat u Bosni i Hercegovini završio.

Nakon što je imao dopust iz Zeničkog zatvora 2002.godine on je ubio i svoju majku, i radi toga mu je izrečena kazna od 20 godina zatvora a svoju zatvorsku kaznu on je izdržavao u Zenici ali i u Bihaću.

Njega su na slobodu pustili u mjeseu julu 2017.godine, nakon što je odslužio 15 godina zatvora i dobro se ponašao.

Tada su iako su bila upozorenja direktora tog zavoda Edhem Veladžić je reka da se rado o bolesnoj osobi koja je spremna da ponovo ubije, te je puštena na slobodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *