Kada su pogledali njihov spot nisu mogli da vjeruju da su ovo uradili! Komentari su bili grozni.Kako su sebi ovakvo nešto dozvolili… – Brzina

Kada su pogledali njihov spot nisu mogli da vjeruju da su ovo uradili! Komentari su bili grozni.Kako su sebi ovakvo nešto dozvolili…

Dugo vremena se očekivalo da pjevačica Maya Berović i pjevač Aca Lukas svoj novi hit promovišu

Loading..

Oni su dugo vremena najavljivali i svi njihovi fanovi sa nestrpljenja očekivali pjesmu.. Onog trenutka kada se pjesma pojavila možemo bez sumnje da kažemo da je postala pravi hit.

Njeno ime jeste “PROBLEM” tu su sa tim odlučili da napravi i promociju te pjesme pozovu veliki broj svojih kolega. Samo nekoliko objavljivanja podaci govori da je pjesma na YouTube sajtu puštena preko 700 hiljada puta.

Sve farovi su oduševljeni te kažu da je ovo nevjerovatno spoj. Na promociju koju su oboje organizovali Maya Berović se pojavila izdanju ona je tom prilikom vukla kratku haljinicu niko nije ostao imun sve je očarala a posebno se moglo istaći njena vitka I savršena figura.

Aca Lukas i Maya Berović su svoje snage ukrstili kao što smo već gore naveli za pjesmu ” problem” te ne sumnjamo da će za kratko vrijeme ona je dobila veliki uspjeh velike simpatije svih fanova.

Oni su se odlučili ne samo da snimi pjesmu nego da snimi adekvatan spot za ovu pjesmu. Maya Berović Ja već odavno govorila da ima veliku želju da svoj glas spoji sa glasom Aca Lukas a i da izvedu ovaj duet kada ga je prvi put pozvala on je odbio tu pjesmu ali nedugo zatim pozvao ju je te rekao da želi da snimaju duet.

Maya mu nije zamjerila što je odbio te odlučila da prihvati njegov poziv da se realizuje i snimi pjesmu. Maja istekla da nije zlopamtilo i da nikada nikome ne želi da uzimate zlo.

On ju je pozvao jedno veče te rekao da ima sjajnu pjesmu za njih dvoje.

“Kada sam poslušala prvi put pjesmu Oduševila me sjajna je pjesma bilo je nešto što što bi se moglo korigovati ali smo to zajedno uspjeli. Snimali smo pjesmu ali nedugo zatim snimali smo i spot.”

Maja je tolikom razgovora sa medijima istakla da je Aca Lukas pravi šmeker i on čovek koji uvijek prizna svoju grešku i da to jako cijeni kod njega. Ono što je sve fanove razočaralo i na što su imali primjer jeste što je pjevačica Maya Berović ponovo povećala svoje usne te na taj način skroz svoj fizički izgled promijenila.

POSLUŠAJTE PJESMU I POGLEDATE SPOT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *