Kada ovo vide,sve komšije će da vam zavide:Napravite sami sušaru u kojoj će te sušiti meso,kada god poželite! (FOTO) – Brzina

Kada ovo vide,sve komšije će da vam zavide:Napravite sami sušaru u kojoj će te sušiti meso,kada god poželite! (FOTO)

Za sve ljubitelje mesa ovo je prava stvar. 

Loading..

Za sve ljude koji vole meso,ovo je prava stvar,ovoje nešto što će te svi voljeti.

Sada kada vam mi pokažemo ovo,vi možezr da napravi sušaru koj aće s enalaziti u vašem dvorištuv i pored toga možete da uštedite dosta novca na skupe dimljene proizvode,za koje ne znate kakvog su kvaliteta.Ovako vi možete sami da pravite sušene proizvode,koji su jako kvalitetni i znate šta sušite.

Pogledajte na koji način treba da uradite to i da budete majstor samog svog zanata.

Prvo što je potrebno jeste da nađete neko mjesto koje je jako dobro za smješaj vaše sušare.Prvo pogledajte da ostavite dovoljno prostora da bih vaša sušara mogla da se smjesti.

Nakon toga izlijte jedan tanki sloj betona,koji će biti osnovni dio za sušaru i osnov za ložište.Nakon što napravite,sagradite ložište,obložite ga ciglom i vratima naravno koja supotrebna.Pazite prije svega na materijal koji koristite.Mi Vam savjetujemo da možete da stavite metalna vrata ili bila koja vrata koja mogu da budu otporna na visoke temperature.

Najbitnije od svega toga jeste da vašu osnovu sušare zidate pomoću betonskih blokova te onaj dio gdje će se sušiti napravite od drvenog materijala.

Krov može takođe da bude napravljen od drveta jer jedna strana treba da ima dužu i veću strehu kako bih se daske d tog mjesta mogle spuštati i natrkiti mjesto gdje će te stavljati drva za sušaru.

Na sami vrh vašeg krova napravite jedan otvor koji će biti za dim koji treba da zaštite sitnom metalnom mrežom i na taj način zaštitite i spriječite insekte i razne glodare da ulaze unutra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *