Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

“Kada je sin oženi Hrvaticu Ja od tog dana ja sina više nemam!” Odrekli smo ga se! Njegova žena nakon toliko godina je ovo uradila… – Brzina Info

Mržnja traje i hara oko nas. Dan danas postoji ne jenjava. Mislio sam da će se promijeniti sve ali sve se čini da je gore. Moj sin je zaprosio Hrvaticu i istog tog trenutka sam mu rekao da je on mrtav za nas, da više ne pokušava da nas pozove jer je umro. Niko nije mogao da vjeruje da je bio spreman uraditi tako nešto i stati na zub cijeloj svojoj porodici! Nakon sklapanja braka mi više ništa čuli za njega nismo. Jednostavno on se nije ni trudio da stupi u kontakt sa nekim iz porodice.

Ovo je jako velika sramota za sve nas. On je jednostavno ukaljao nas, jer je on u porodici našoj veliki izrod. Prije par dana sam bio u trgovini i sreo sam njegovou suprugu ali i sa njom je bila djevojčica divnih očiju. Pali su ispred nas a ja taj pogled zaboraviti nikada neću.

U tom trenutku je ona malo grublje prošla pored mene i rekla: Izvinite i prošla kao da smo stranci i najveći neprijatelji!

Nije željela tada da postavi komunikaciju sa nama i samo je tada djevojčicu povukla za ruku i brzo su otišle prem a kasi. Kajem se jer sam to uradio i što sam ostao bez unuke na ovaj način.

By Brzina