I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje su jako aktuelne na našim prostorima i tako samim time sve priče i informacija koje dođu do nas mi ih vrlo rado podijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako šokantna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo.

Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča koja je šokirala cijeli Balkan a to je priča koja nam je došla iz jednog mjesta u Bosni i Hercegovini, tačnije iz mjesta Doboj. Naime, radi se o tome da već para dana na svim društvenim mrežama se širi jedan video koji je mnoge zgrozio.

Radi se o tome da je na tom snimku jedna doktorica prijetila jednom pacijenata gdje mu je rekla da će ga udariti i da nakon toga mu neće biti dobro. On je to cijelo vrijeme snimao dok to ona nije znala te nakon svega je taj video podijelio na svim društvenim platformama. Nakon toga svi su ostali u šoku.

Pogledajte i vi ovaj video koji se nalazi u ovom tekstu. Također podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam šta mislite o ovome svemu što se desilo u Doboju.

By Brzina