Jovana je svakodnevno u centru pažnje:Ovakvo nešto se nikada nije desilo,radi nje program uživo morao automatski da bude prekinut! (FOTO) – Brzina

Jovana je svakodnevno u centru pažnje:Ovakvo nešto se nikada nije desilo,radi nje program uživo morao automatski da bude prekinut! (FOTO)

Jovana Joksimović poznatija kao voditeljica ali i supruga poznatog pjevača Željka Joksimovića ne prestaje da bude aktuelna tema u medijima.

Loading..

Ona dugo godina d oram uživo inače jutarnji.

Prvo je radila na PINK TV dugi niz godina te je zatim odlučila da pređe sa svojim kolegom na Prvu TV.

Jutra sa njiams u jako zanimljiva isvako jutro nam donesu neku novu i svježu informaciju.

Ona ko niste znali inače slavi svoj 38.rođendna.

Povodom toga njen tim je odlučio da je iznenadi a voditeljica naravno nije mogla da sakrije svoje oduševljenje kada je vidjela šta su za nju pripremile njene kolege.

Pored njenog tima tu su bili prisutni i gosti u jutarnjem programu Gorica Popović i Ivan Mihailović.

Oni su zatim odlučili da kada su se već tu našli da voditeljici čestitaju rođendan na poseban ali i jedinstven način.To je nju dodatno izenadilo.

U vrijeme kada je bilo planirano da počne njihovo gostovanje koje je dogovoreno,oni su uradili nešto jako interesantno i iznadili sve prisutne.

U studio su ušlo uz pjesmu ,te je Ivan odmah se prihvatio gitare.a Gorica je odlučila da Ivani pjeva rođendansku pjesmu iz srca.

Malo je reići da je voditeljica bila oduševljena te je u jednom trenutku u studio stigla i divna torta ,te su je kolege zamolile da ipak treba da puše svjećice.

Voditeljica se odlučila i pohvaliti sa iznenađenjem i na svom instagram profilu te se mnogo zahvalila svim svojim kolegama,prijateljima ali i gostima.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *