Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jeziva nesreća! Eksplodirao respirator u bolnici, osam pacijenata preminulo, svi su van sebe još uvijek! (FOTO) – Brzina Info

Kako i sami znate mi znate na našu adresu svakog novog dana dolazi veliki broj informacija o mnogim dešavanjima na našem Balkanu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako tužna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva vijest koja je mnoge šokirala. Radi se o tome da je ovo priča koja se desila u Turskoj. Naime, radi se o tome da je u jednoj bolnici došlo do jedne situaciji o kojoj priča sada cijeli svijet.

Dakle, kako samo mi saznali prije nekoliko par dana u jednoj bolnici je došlo do toga da je eksplodirao u jednoj sobi respirator. Nakon toga vatrogasci su odmah riješili slučaj i sve je bila u redu. Međutim i pored toga bilo je posljedca.

26 March 2020, Mecklenburg-Western Pomerania, Schwerin: Tubes of a ventilator are hanging from a bed in a room of the intensive care unit at the Helios Clinic. In the isolation wards, the doctors, nurses and staff wear protective suits, glasses and face masks. The Helios Clinic is preparing for an increase in corona cases. Photo: Jens Büttner/dpa-Zentralbild/dpa

Radi se o tome da je 8 pacijenata izgubilo život, a čak 12 je povrijeđeno. Šta vi mislite o ovome? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome. Pišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina