Jelena u noćnom provodu!Ovo je obukla i svi su zanijemili kada su je ugledali: Pogledajte šta je radila cijelu noć… – Brzina

Jelena u noćnom provodu!Ovo je obukla i svi su zanijemili kada su je ugledali: Pogledajte šta je radila cijelu noć…

Inače u javnosti je poznato koliko je Jelena Karleuša jaka žena.Ona je osoba koja je mnogo toga ponijela na svojim leđima i uvijek iz svega toga izašla jača i bolja.

Loading..

Mnogo puta stranice novina su punjene njenim imenom,njenim svađama sa čelnim ljudima sa opasnim ljudima.Ona se nije libila nikome da kaže ono što ga sljeduje.

Desila su se i razna pomirenja jer je Jelena osoba koja zna da kaže Izvini ako uvidi da je jako pogriješila i da je neku osobu stavila na stub srama samo radi jedne greške ili kaži koje je i sama čula a nije provjerila.

Ona je prije dva mjeseca doživjela veliku tragediju.

Naime ,Jelena Karleuša je izgubila majku Divnu Karleušu.

Divna je umrla nakon što se dugi vremenski period borila sa jako teškom i neizlječivom bolešću.

Jelena je radila sve za svoju majku,borila sekao lavica kako bih njena majka se izvukla i preživjela.Vodila je na najbolje i najskuplje terapije podizanja imuniteta ali nažalost to ništa nije pomoglo.

Mnogi njeni poznanici i prijatelji kažu da je Jelena u velikoj depresiji da misle da će se teško iz svega ovog izvući ali Jelena je odlučila da ih sve razuvjeri i odlučila je da ode u provod sa svojim najbližim prijateljima.

Mi možemno da kažemo da je ova godina jako teška za pjevačicu Jelenu Karleušu.Pored porodične tragedije koja ih je zahvatila,Jelena na početku godine je bila na stubu srama sa seks aferom sa aktuelnim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Kako će se ova priča razvijati ostaje nam samo da vidimo nakon suđenja koje prođe a koje uskoro treba da počne.

Javnost možemo provjereno da kažemo jedva čeka rasplet ove sapunice i pravu istinu o ovom skandalu.

Jelena Karleuša je u kasnim nićnim satima objavila fotografiju iz provoda na kojoj se može vidjeti da Jelena izgleda bolje nego ikada.Izgleda da joj druženje sa prijateljima jako prija i da pozitivno utiče na nju i njenu psihu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *