JELENA NIJE MOGLA DA ZADRŽI SUZE:Kada je čula nešto o svojoj majci,samo je uspjela da se okrene i iz sveg glasa da zaplače! – Brzina

JELENA NIJE MOGLA DA ZADRŽI SUZE:Kada je čula nešto o svojoj majci,samo je uspjela da se okrene i iz sveg glasa da zaplače!

U jednoj od emisija koja j eveć snimljena akoja uskoro treba da se emituje na tv programu,Jelena je zaplakala.

Loading..

Jelena Karleuša u narodu poznata kao DIVA se nakon mjesečne pauze odlučila vratiti svojim obavezama.Ona za sada snima emisije Zvezde Granda,dok je svoju profesiju pjevanje ostavila još uvijek po strani.

Ona se svim silama trudi da pokaže javnosti koliko je jaka i da svoju bol sakrije koliko god može od očiju javnosti.

Zadnja emisija koja je snimana i emitovana publika je mogla da vidi da je Jelena bila vidno raspoložena i nasmijana,čak je imala o neku svađicu sa članovima žirija,baš u onon njenom stilu.

Ali desio se preokret.U emisiji koja je već snimljena i uskoro treba da se emituje,Diva je ipak pustila suzu i pokazala svoju slabiju stranu.

Jedna od kandidatkinja se odlučila da na sceni otpjeva pjesmu “PJESMA O MAJCI”,koju inače izvodi poznata Bosanska pjevačica Hanka Paldum,te u tom slučaju pjevačica Jelena Karleuša nije mogla da sakrije svoje suze i bol koju osjeća radi gubitka svoje majke.

Da se podjsetimo,Jelena je ostala bez majke Divne Karleuše 03.marta ove godine i ta bol je još uvijek svježa.

Kako kažu prisutni Jelena nije krila svoju tugu i bol,nego se okrenula i isplakala ljudski i izbacila svu tug u koju nosi i sebi i krije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *