Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jelena Karleuša svima zatvorila usta! Kada su joj izračunali IQ svi su ostali u šoku! Estrada ne vjeruje! (FOTO) – Brzina Info

Svakim danom do nas dolaze mnoge priče o mnogim dešavanjima oko nas. Međutim u posljednje vrijeme najveću pažnju medija dobivaju mnoge estrade ličnosti poput pjevača i njihovih porodica. Baš na ovu temu prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča koja je mnoge iznenadila.

Naime, radi se o tome da je jedna velika zvijezda uradila nešto zbog čega je šokirala cijeli Balkan. Naime, radi se o pjevačici Jeleni Karleuši. To je pjevačica sa jako velikom karijerom koja je počela jako davno a danas je došla do toga da je čak i zovu Diva Balkana. Tako prije nekoliko dana u javnosti su se javila neke od informacija o njenom životu koje do sada se nisu javljale u medijima. Evo o čemu se radi.

Dakle, Jeleni je izmjeren IQ preko 150 sa 11 godina, pohađala je mužičku školu i zna da svira flautu, dva carska reza je imala za godinu dana , i oba puta se porodila na isti dan i u isti sat, ne jede meso. Vegeterijanac je . Omiljeno povrće joj je poriluk i mladi luk.

To su samo neke od karakteristike ove pjevačice koje nismo znali. Podijelite i vi sa nama svoje mišljenje o ovoj pjevačici.

By Brzina