Javnost u šoku: Svima je omrzla! Doris Dragović je bila Arkanova ljubavnica, pojavili se masni dokazi – Svi Hrvati je počeli bojkotovati! – Brzina

Javnost u šoku: Svima je omrzla! Doris Dragović je bila Arkanova ljubavnica, pojavili se masni dokazi – Svi Hrvati je počeli bojkotovati!

Doris Dragović je jedna od najpoznatijih i najvećih hrvatskih gigantskih diva, nedavno se reklamirala i objavila neke svoje buduće nastupe. Onda se iznenada pojavila vijest da Narodni radio uskoro organizira nejn nastup u Zagrebačkoj Areni u mjesecu novembru.

Svi su se pitali šta se dogodili sa ženkom koju je volio cijeli muški svijet, koja je imala u sebi neku magiju da je privlačila sve žestoke momke u cijelom regionu. Njezin divan glas i hit pjesme su pale u drugi plan kada se pojavila informacija ili dezinformacija da je ona jedno vrijeme Arkanova ljubavnica i nakon toga su je stavili na linč u tom predratnom razdobolju. Rečeno je da je to između njih bila jako strastvena veza i da je rat kriv jer s enjihova ljubav završila.

Loading..

Godinu dana kasnije j eona nastupala i održala tada svoj naveći koncert u Hrvatskoj, te zajedno sa Tuđmanivim satom u časnom satu bila je kao zvijezda HDZ-a kada je tada postala kraljica Torcida. A onda je ona i 2000.godine pjevala Milu Đukanoviću na novogodišnjoj zabavi za koju jenaplatila kako mediji navode ” gusto.”

Nakon toga ona je obilazila i Srbiju a povremenom i podržavala poneki koncert koji je bio humanitarnog karaktera a sa njom je bio i njen suprug Marko Budimir koji je pretrpio srčani udar i bio je prisiljen da bude sa njom.

Često se postavlja pitanje da li je ta netolerancija izmeđunje i Ceca baš radi Željka Ražnatovića Arkana. Doris je poslije rekla da to nije istina ali da joj je tada u to doba par Huljić napisao pjesmu ” Lice” koja je navodno bila plagijat po Cecinoj pjesmi ” Drugarice” i da radi toga kod njih nastalo prepucavanje.

Sada nam svima ostaj epitanje kako će publika u Areni da dočeka Doris nakon svih ovih priča i navodnih afera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *