Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Javnost je sada u velikom šoku: Poznata glumica bez imalo srama odlučila da prizna. Po 50.000 eura uzimam za odnose a svi žele dijete samnom! Ko zna koliko ih imam ja (FOTO) – Brzina Info

Mi sada živimo u modernom dobu i mi možemo da čujemo sve i svašta. Sve i svašta se dešava u svijetu, pogotov kada pogledamo u svijetu nekih poznath osoba i njihovih odnosa i dešavanja. Mi smo sigurno do sada niste imali priliku da čujete da se nekoj poznatoj glumici ili nekoj poznatoj osobi nudi jako puno novca da bi ona samo nekome rodila dijete.

Mi ćemo sada da govorimo o glumici po imenu Marsela Iglesijas koja inače glumi u poznatim Američkim tv serijama i koja je po tome javnosti ostala poznata.

Marsela je nedavno u jednoj emisiji rekla kako ju je dosta muškaraca tada pitalo da li bi ona rodila njima djecu. Ona kaže ne može da vjeruje da muškarci je tako gledaju. Onda je ona odlučila da to uradi sa jednim od njih ali rekla je da će to da uradi ali uz veliku novčanu naknad u naravno, ne planira da ništa to radi besplatno. Ovo nikako ne može da opravda nju i šta ona radi ali ovo se nama čini kao nemoralno i nimalo ovo normalno nije.

By Brzina