Jako uznemirujuće fotografije: Jezivi prizori sa mjesta zločina kod Kraljeva! Odučio da izbode Anđelu 7 puta te objesio se! Doveo je u kuću gdje su mu se djed i baka ubili! – Brzina

Jako uznemirujuće fotografije: Jezivi prizori sa mjesta zločina kod Kraljeva! Odučio da izbode Anđelu 7 puta te objesio se! Doveo je u kuću gdje su mu se djed i baka ubili!

U napuštenoj kući koja se nalazi u selu Pečenog, udaljen oko 25 kilometara od Kraljeva u četvrtak u jutranjim satima pronađen je obješen Aleksandar T. koji ima 26 godina a pored njega u velikoj lokvi krva Anđela S. koja je imala 22 godine iz sela Čukojevac kod Kraljeva. Svi sumnjaju da je u pitanju pokušaj ubistva i samoubistvo.

-Prizor je bio zaista straviačan. Mladić je bio obješen i moglo se vidjeti da je mrtav a nesretna djevojka je bila pored ovog obješenog mladića i kaa smo stigli davala je znakove života iako je po cijelom tijelu bila izbodena. Rekao je novinarima jedan mještatnin sela Pečenog.

Loading..

Anđela je sa brojnim povredama primljena u bolnicu.

-Djevojka ima sedam ubodnih rana na svom tijelu a od toga su četiri u predjelu grudnog koša i dva u vratu te jedan u stomaku. Trenutno je njeno stanje sada stabilno ali jako su teške tjelesne povrede i prognoze su nezahvalne ali čeka se oko 24 sata da se djevojka stabilizuje.

Kuća u tom selu je pripadala djedu od mladića koji se objesio a policija radi uviđaj da sazna pod kojim okolnostima se ovo desilo.

U ovom kraju se ovakav zločin nikako ne pamti. Priča se da je bilo još suicida u porodici. Aleksadrov djed se ubio isto tako iz puške a njegov otac se objesio u planini. Sada se slična situacija i sudbina desila sa ovim mladićem.

Aleksandar je bio jako dobar mladić. On je dolazio povremeno na djedovo imanje a sa svojim drugovima je drva dovlačio iz porodične šume. Kuća je bila jako zapuštena i niko tu nije živio. I dalje ne možemo da vjerujemo da se ova tragedija desila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *