Jako se plašim smrti a jedino za čime patim jeste što me je sin rano napustio: Jako teška životna ispovijest Marine Tucaković! – Brzina

Jako se plašim smrti a jedino za čime patim jeste što me je sin rano napustio: Jako teška životna ispovijest Marine Tucaković!

Tekstopisac Marina Tucaković se hrabro borila sa jako teškom i opakom bolešću i nije dozvolila na tom putu da je iko ili išta pokolebe. I dalje ona prolazi kroz jako težak period ali ona se nikada ne predae, nego radi sve što je održava na životu. Odlučila je po prvi put da odgovori na neka pitanja. Ona je za medija ispričala kakvo je sada njeno zdrastveno stanje a pričala je i o svom sinu pokojnom.

Loading..

Kako se sada osjećate?

Dosta dobro sam. Nije idealno ali dobro je,borim se. Sada mi je dosta bolje nego prije.

Šta o tome svemu kažu ljekari?

Ovo moje stanje traje godinama i to nije nešto što može preko noći da prođe.Ove sedmice ponovo radim analize. Mijenjam terapije a sada na odjeljenje onkologije je stigla nova inekcija.

Da li idete na liječnje u Njemačku?

Tamo dobijam neke vakcine koje se moraju primiti svakih šest mjeseci. Možda ponovo odem a možda i ne.

Koji je vaš savjet?

Moj savjet je da ljudi na vrijeme idu ljekaru a ja to nisam uradila. Svaka bolest je posebna priča za sebe. Ne mogu da ja preporučim nešto ali sve vrijedi probati.

Da li se plašite smrti?

Naravno da se plašim. Pa ne postoji osoba koja se ovog ne plaši.

Pjevačica Jelena Karleuša je takođe prošla jako težak period, da li ste pričali o tome?

-Naravno. Ona mi je dala jako veliku podršku.Iako je i ona sama u jako teškoj situaciji ona mi je vjetar u leđa i uz mene je uvijek.

Da li žalite za nečim?

Svaka osoba žali za nečim. Ja za svojim sinom, koji je umro jako mlad u svojoj 24.godini. Kada bi mogla da vratim vrijeme vratila bi radi njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *