Jako čudna ispovijest: Muž me tjera da se kupam ali ja to ne mogu! Nisam se kupala mjesec dana. (FOTO) – Brzina

Jako čudna ispovijest: Muž me tjera da se kupam ali ja to ne mogu! Nisam se kupala mjesec dana. (FOTO)

Ono o čemu se govori stalno jeste da je higijena pola zdravlja,te da je važno kod svake osobe na ovom svijetu a pogotov kod žena.Posebno je važnod a se vodi računa o higijeni,pogotov žene kada dolazi do promjena na tijelu,a pogotov u vrijeme menstrualnog ciklusa ali i u vrijeme trudnoće.

Smatramo da je apsolutno čudno da s enekome treba napominjati da se treba kupati i da vodi računa i ličnoj higijeni.

Loading..

Zato je jako važno reći da je higijena jako važna stavka u životu svih ljudi i da bez higijene i funkcionalnosti cijelog organizma jako važno to čišćenje i održavanje svog tijela u dobrom stanju.Higijena je i pola zdravlja.

Jedna žena koja je željela da bude anonimna se javila na jednom poznatom forumu za mlade ali i buduće majke i htjela je da sazna i da provjeri da li postoji još jedna žena koja ima problem onakav kakav ona ona,a on je u najmanju ruku jako čudan i možemo da kažemo da je i odvratan.

Ova žena je priznala da se trudi an sve načine da izbjegne sapun i vodu i čak je priunala svima da je njen muž svakodnevno moli čak i kleći na koljenima da se okupa barem jednom u deset dana a ona jednostavno to ne voli,ne može da to čini i kaže da joj nikad a nije do tga.Jednostavno ne osjeća potrebu da čisti svoje tijelo.

Pored toga ona je u svojoj povijesti rekla da jako često pere i ruke ali i umiva.Rekla je da se istušira jako rijetko i to nakon jednog mjeseca i da ne može da shvati da to treabda radi svaki dan,i nema osjećaja da to mora da uradi.Pitala se da li je moguće da nema nikog ko ima isti ili barem sličan poblem kao i ona .

Ona je na taj način zgrozila sve ljjud ena forumu,sve osobe koje su aktivne i koje su to ugledale.Dobila je ispod svoje ispovijesti razne komentare koji nisu baš prijatni.Ova priča je toliko čunda da se brzinom munje prošila na svim društvenim mrežama i sve su osobe ovo komentarisale.

Radi svega ovoga što je iznijela javno dobila je na stotine komentara koji su većinom bili loši i zli i mnogi su joj rekli da je jako odvratna i da ne mogu da vjeruju da postoji takva žena.Mnogi su rekli da ne znaju kako bih se ponašali da je ona njihova žena ili djevojka i da moraju da je mole da se kupa.Dodal su da to nije nikako zdravo,prvo nije higijenski a drugo može jako da našteti njenom zdravlju,te su se pitali kakva ona majka može da bude kada ima takve loše navike i čemu će ona d anauči svoje dijete kada ni sama ne zna šta je higijena i koliko je značajna!

Šta vi kažete na ovo? Da li ste imali do sad apriliku da čujuete i da se upoznate sa ovakvim slučajem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *