Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ja tražim muškarca koji je spreman za brak: Ništa mu ne treba jer ću mu ja sve obezbjediti! Imam sina od 5 godina, radim i živim dugo u Njemačkoj – Brzina Info

I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju na našim prostoru Balkanu ali ujedno do nas dolaze i mnoge druge vijest koji su vezane za dešavanja u cijelom svijetu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest koja je mnoge pomalo iznenadila. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome kako je na našu adresu stigla jedna priča jedne žene koja je prije 15 godina otišla u Njemačku. Kako ona kaže tako je dakle duži vremenski period i jednostavno se jako dobro snašla te živi jako dobro. Također je dodala da ima sina koji ima 5 godina.

Dodala je kako se razvela od muže prije 4 godine i od tada nemaju nikakav kontakt. Međutim ova put ona nam se javila iz jednog razlog a to je što traži nekog muškarca za sebe ali ne želi da bude sa njemcem. Kako ona kaže isključivo to neko treba da bude sa Balkana.

Tako je rekla ukoliko neko želi da pokuša da bude sa njoj neka joj se javi u komentarima ove objave. Također je dodala da ne traži ništa drugo osim ljubavi jer ona sve ostalo ima.

By Brzina