Ja sam izmislio i stvorio Anabelu:Ona nije imala pojma o pjevanju,meni treba da se zahvali za sve što je postala! Opleo je sve loše po njoj,kada mu ona odgovori neće mu biti dobro… – Brzina

Ja sam izmislio i stvorio Anabelu:Ona nije imala pojma o pjevanju,meni treba da se zahvali za sve što je postala! Opleo je sve loše po njoj,kada mu ona odgovori neće mu biti dobro…

Već para dana u medijima bruji rat između bivših supružnika Anabele Atijas i Gagija Đogani.Oni su naime nakon svog razvoda bili u jako dobrim odnosima radi svojih djevojčica.Nakon završetka braka oni su završili i karijeru ali prošle godine na nagovor Lune kmada je izašla iz Zadruge njih dvoje su snimili i pjesmu.

Loading..

Naime između njih je počeo konflikt kada je Anabela Atijas bila u jednoj emisiji i javvo rekla kako je je Gagi varao dok su bili u braku i to ni vše ni manje nego sa njenom najboljom prijateljicom.

Inače Anabela Atijas i Gagi Đogani su bili dugo vremena u dobrim odnosima,ali ponovo su oni izgleda sada zauvijek stali na ratnu nogu.Ona je pred svima rekla da je on varao na sve strane.

Oni su svi razgovarali o budućoj Luninoj karijeri a Gagi je pred svima rekao ironičnim tonom kako se zna da je on Anabelu izmislio i da je on jedini zaslužan za njenu karijeru.

-Ja sam i dalje u šoku i ne mogu da vjerujem da je mene Anabela izbacila iz Luninog tima ali neću sada da ništa radi,vidjet ćemo poslije kada se to sve završi i kada Luna izađe iz Zadruge.Svi znaju da asm ja jeidni zaslužen za to što Anabela postoji i što je postojala.Nije ona imala pojma o pjevanju i ona meni treba da zahvali za sve što jeste.Pored toga ja sam tebao i da vodim karijeu svoje kćerke ali sada se desilo ovo što s edesilo.Anabela me je izbacila iz svega.

-Možda se može desiti da bude duet sa Nikolijom ko to zna.Mada sada o svemu tome vodi glavnu riječ Anabela.Ona se u sve miješa vidite da ja to ne znam i nemam pojma.Ja sam želio da Lunu pjevanju uči Ivana Peters jer je ona najbolji vokal ali ja se sada ništa ne pitam.

-Meni je Luna rekla da je Anabela jako ljubomorna na mene.Kada sam je ja upitao radi čega mi to kaže nije znala dati mi odogovr.Zato je to sigurno jer nakon velikih problema ja sam uspio da se povratim normalnom i zdravom životu.Radi Lune ja sam se puno pojavljivao u javnosti i onda je Anabela shvatila da sam ja psihički dost ajači o dnje i to je nju povrijedio.-rekao je Gagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *