Iznenada je bio iza njenih leđa sa nožem u ruci:Poznata pjevačica Maja Nikolić doživjela šok,svi njeni obožavaoci zabrinuti! – Brzina

Iznenada je bio iza njenih leđa sa nožem u ruci:Poznata pjevačica Maja Nikolić doživjela šok,svi njeni obožavaoci zabrinuti!

Maja Nikolić zabrinula svoje svoje fanove!

Loading..

Ona je pjevačica koja je jako poznata u regionu.Pored svojih pjesama,postala je poznata jer se pojavljivala u raznim rijaliti programima ali i emisijama zabavnog karaktera.

Maja je objavila na svojim društevnim mrežama jednu fotografiju koja je zabrinula njene fanove.Nakon te slike ona je dobila mnoge kometare i poruke sa pitanjima,jer im ništa nije bilo jasno.

Ona je odlučila da pravi selfi a iznenada iza njenih leđa se pojavio njen frizer Aleksandar Karpiš koji je u tom trenutku umjesto da u rukama ima makaze,nosio nož,visoko podignut!

Na prvi pogled ta scena je izgledala zaštrašujuće,poslije je svima postalo jasnije da je u pitanju šala i da su Maja i njen prvenstveno prijatelj i frizer odlučili da se našale na svoj način.

Po slici se može vidjeti da je njen frizer jako ljut bio na njen dugi rep,ali može da se vidi i da je pjevačica odlučila da promijeni svoju frizuru i svoj sadašnji izgled.

Nakon toga ona je objavila na svojim društvenim mrežama,sliku sa jako kratkom frizuru i to je samo pokazalo da je pjevačica bila kod frizura da riješi svoju frizuru i da promijeni izgled drastično!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *