Iz automobila su se mogli samo da čuju krici: U teškoj saobraćajnoj nesreći umrla Srpska pjevačica! (FOTO) – Brzina

Iz automobila su se mogli samo da čuju krici: U teškoj saobraćajnoj nesreći umrla Srpska pjevačica! (FOTO)

Pjevačica po imenu Rosita Trajanović koja je imala samo 48 godina je inače majka poznate manekenke Sare Trajanović je izgubila život juče u teškoj saobraćajanoj nesreći koja se desila na putu Mladenovac- Mali Požarevac kod Malog polja. Ovo je sve potvrdila njena prijateljica i pjevačica Vesna Šokčić.

Loading..

Šokčićeva je rekla da ne može od tuge da dođe sebi i da je ovo za sve njih velika tragedija.

-Ja sam u velikom šoku. Nisam mogla da spavam cijelu noć. Svo vrijeme sam očekivala da će da me ona nazove i da kaže da je dobro. Pokušavala sam da je kontaktiram preko Facebook profila ali vidjela sam da nje nema na mreži. Tek pred zoru sam ja zaspala ali ujutro su nas probudile ove loše vijesti. Jako mi je teško. Mi smo se obje krenule baviti muzikom u isto vrijeme i bile smo jako bliske.

Kako stoje podaci iz policije Rosita Trajanović je prema nezvaničnim informacijama bila u automobilu marke Peugoet, a iz tog smrskanog auta izvukli su vatrogasci tijelo, te su je odmah prevezli u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila kada je jedan automobil prešao u suprotno traku i desio se sudar. Policija je odmah na licu mjesta pravila uviđaj a nakon istrage utvrđeno je koji je automobil prešao u drugu traku i tako izazvao strašan sudar.

-Od te velike siline udara oba ova automobila su jako uništena. Svi smo mi mislili da sada ima mrtvnih. Nešto kasnije iz tog uništenog automobila čuli su se krici žene koja je povrijeđena i imala prelom nogu. Bila je sva stisnuta i hitna je tu svo vrijeme bila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *