Kao što i sami znate na našoj adresi se svakog novog dana javlja veliki broj informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Evo o čemu se radi.

Naime, kako i sami znate trenutno se na televiziji Pink emituje 4 sezona rijaliti soa Zadruga a trenutno jedan od najaktuelnijih parova su poznati reper Nenad Aleksić Sha i njegova nova djevojka Tara. Međutim ono što je mnoge zanimalo je to šta radi njegova supruga sada.

Tako smo mi prije nekoliko dana došli do jedne informacija koja nam je otkrila ovu misteriju i mnogi kada su ovo vidjeli bili su iznenađeni. Naime, kako smo mogli da vidimo na videozapisu ona previše ne tuguje nego je krenula sa daljim životom.

Pogledajte i sami kako to sve izgleda na videozapisu koji se nalazi u ovom tekstu. Pored toga možete da sa nama podijelite svoje mišljenje o ovome svemu u komentarima.

By Brzina