Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ivan živi sa 3 žene i želi 50 djece! Svaku noć provodi sa drugom a ako ga neka naljuti čeka je ova kazna od mjesec dana! (FOTO) – Brzina Info

Kako i sami znate mi se svakog novog dana susrećemo sa mnogim informacijama iz cijelog svijeta. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna vijest iz jedne arapske zemlje koja je sve šokirala i samim time mi smo odlučili da to podijelimo sa vama. Pogledajte o čemu se radi i šta je zapravo to što je šokiralo cijeli Balkan.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana u jednoj emisiji se pojavio jedan čovjek koji je tu bio sa tri žene. To je bila arapske emisiji i tako je to prava atrakcija. Radi se o tome da je on rekao kako su sve tri njegove supruge te da oni imaju grupni brak. Kada ga je voditelj pitao kako oni funkcioniraju evo kako je on odgovorio.

Dakle, radi se o tome da on svaki dan provode sa drugom ženom i tako svaki dan ih mjenja. Međutim ukoliko je nekoj od njih rođendan one su složne te ga prepuste onoj kojoj je rođendan. Kada je dobio pitanje koji je glavni razlog za ovakav brak evo šta je on rekao.

Kako ona kaže ovo je uradio kako bi što lakše mogao da ispuni svoj cilj. Njegov cilj je zapravo da ima 50. djece a kako kaže smatra da će to moći uraditi sa te 3 žene. Šta vi mislite o ovome, pišite nam u komentarima.

By Brzina