Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ivan je gospodin koji živi sa 3 žene i sa njima ima 50 djece! Svaku noć je sa nekom drugom, a ako ga neka naljuti, ide u kaznu koja traje mjesec dana! (FOTO) – Brzina Info

Mi svaki dan radimo na tome, da skupimo razne priče koje vama se sviđaju i kojima vi pričate. Tako i nama dolaze razne priče i razne informacije. Pored toga mi skupimo svaki dan za vas neke priče i neke vijesti o zvijezdama. Pogledajte sada ovu priču koja će vas toliko iznenaditi i prije svega šokirati.

Ovo je priča koja je snimljena u domu jedne porodice. Ovo je mnogo čemu drugačija porodica a emisija je za jako kratko vrijeme postala viralna i počeli su svi da gledaju po cijelom svijetu i to sve radi gostiju koji su tada bli u studiju. Pogledajte i vi o čemu se ovdje radi i kakva je priča o tome.

Dakle radi se o tome da je jedan čovjek kao mladić odlučio sada da sebi postavi jedan cilj i svakako dao je sve od sebe samo da bi ga ispunio i da bi uspio u onom što je naumio. Njegov cilj je bio da ima 50 djece a sada se to i ostvarilo. SAMIM tim je svjestno je svima da ne može da radi djece toliko ali je ona odlučila sada da oženi njih 3 da bi od njih dobio i djecu. Ovo je vjest koja je izazvala jako veliki haus i u medijima i svi su željeli da snime reportažu o njima.

By Brzina