Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Isti kao svoj otac: Ovo je Kristijanov sinčina. U svim segemtima krenuo očevim stopama! 20 godina Kristijan ga nije htio priznati (FOTO) – Brzina Info

Za Kristijana Golubovića svi znaju da je on sada trenutno poznata tv ličnost i jako je poznat po svom učešću u rijalitiju programa Zadruga ali bio je i u Farmi. Radi toga, njega svi znaju da je on opasan dečko a povezivan je i sa podzemnim. On to krio nije te je otvoreno o svemu govorio. On je devedestih bio u samom vrhu kriminalnog miljea.

Kristijan je sada dio rijalitija i on je rekao da se nikada ničega sramio nije. On je dobio ugovor sa produkcijom novac je dobio a radio ništa nije van zakona. Upravo radi toga sve je gledano i on priča dogodovštine iz svog života. O tome koliko je gledano govori čijenica da smo sat gledali kako Kristijan spava. Što se tiče privatnog života on sina Lazara zakonski je priznao nakon 20 godina.

On je svog sina uvijek volio i nikad anije sumnjao, ali kada se on rodio Kristijanu je glav abila u torbi i on nije mogao da dopusti da radi njega nešto se desi njegovom sinu.

By Brzina