Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

“Imamo odnos barem jednom dnevno!” Eva Ras pokazala 50 godina mlađeg dečka: “Ona je moja smokvica, stvarno se volimo…” (FOTO) – Brzina Info

I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećmo sa velikim broj priča koje se dešavaju na našim prostorima ali pored toga tu su i priče koje su vezane za dešavanja u cijelom svijetu. Međutim prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našim prostorima.

Naime, ovaj put glavni akter naše priče je bila jedna od legendarnih glumica koja je svoju karijeru počela jako davno i od tada pa sve do dan danas ju je jako izgradila da se za nju govori da je legenda glumačke scene. Za one koji još nisu shvatili radi se o Evi Ras.

Međutim i pored legendarne karijere prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča o njoj koja je mnoge šokriala i mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Naime, radi se o tome da je ona našla dečka koji nekoliko decenija mlađi od nje.

Pored toga oni su prije nekoliko dana dali izjavu za jednu televiziju gdje su govorilo o svojoj vezi. Pored toga uz smijeh ona je dodala kako svaki dan oni imaju odnos. Šta vi mislite o ovome? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina