Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Imala sam 12 godina kada sam rodila dijete svom bratu, zlostavljao me! Danas sam dobila drugu kćerku , a onda mi se ovo desilo, kao da sam prokleta! – Brzina Info

I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim broj priča koje se dešavaju na našim prostorima ali i o pričama koje se dešavaju u cijelom svijetu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo pročitali nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našem prostoru i svi su naprosto bili slomljeni. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča o ženi (25) koja je odlučila sa nama podijelu svoju životu priču ali ujedno i da podijeli sa drugim ženama svoju priču i da im na neki načim otvori način. Evo šta je ona govorila o svemu.

Dakle, ona je u svom djetinjstvu bilo na razne načine zlostavljana. U 12. godini je ostala trudna sa svojim bratom koji ju je silovao. Ona je to dijete rodila za koje se brinula njena baka. Takon nakon jako teškog puberteta sada u 24. godini je ostala trudna sa svojim mužem sa kojim je našla svoju sreću.

Kada se porodila došlo je do komplikacije koja joj je slomila sve nade. Radi se o tome da je djetetu dijagnostikovana teška bolest sa kojom će se beba morati boriti, ali postoje šanse da preživi. Kako će se ovo završiti ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome, pišite nam u komentarima.

By Brzina