Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Imala je 23 godine i 317 kila, nije mogla ni u WC da uđe! Ali čekajte da je vidite danas, muškarci lude za njom! (FOTO) – Brzina Info

I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča i dešavanjima na našem Balkanu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo pročitali nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo i da je ovo istina. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, ovo je jedna priča koja je do nas došla iz Velike Britanije. Glavni akter ove priče je jedna djevojka koja trenutno ima 23 godine ali i bez obziora na to ona je imala jako težak život. Ona je u svojoj 15. godini ostala bez oba roditelja koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći.

Nakon toga ona je jako teško živjela i nije mogla se izbori sa time te je krenula da jede hranu kako bi se utješila. Do svoje 20. godine imala je čak 317 kilograma i nije mogla sama ni u WC da ode. Tako kako joj je to bio veliki problem ona je odlučila se toga riješi.

Krenula je se savjetuje sa trenerima i vjerovali ili ne sada nakon 3 godine ona za sebe kaže da izgleda bolje nego ikad. Također je rekla kako joj stalno dolaze ponude od mnogih muškaraca što do sada nije tako bilo. Šta vi mislite o ovome. Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome.

By Brzina