I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje su jako aktuelne na našim prostorima i tako samim time sve priče i informacija koje dođu do nas mi ih vrlo rado podijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako šokantna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo.

Dakle, ovaj put do nas je došla jedna priča koja je mnoge rastužila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Naime, radi se o tome da je prije par sati nažalost preminuo suprug Snežane Đurišić. To je informacija koja je mnoge šokirala i cijela estrada je bila u šoku kada je ovo čula.

Povodom ove situacija je odlučila i da se obrati Snežana. Ona je rekla kako je ovo velika stvar i velika bol te da joj je jako teško. Dodala je kako trenutno joj je jako teško te nije mogla da nastavi ovaj intervju nego ga je završila u suzama. Mnogi će ga se sjećati kao dobrog harmonikaša i još boljeg čovjeka.

Podijelite i vi sa nama svoje mišljenje o ovoj cijeloj situacija koja je potresla cijeli Balkan. Napišite nam u komentarima svoje mišljenje o ovome svemu.

By Brzina