Hurem oborila internet kada je objavila fotografiju bez ičeg na svom tijelu! Svi su primjetili ovaj detalj pa su sa podsmjehom komentarisali… – Brzina

Hurem oborila internet kada je objavila fotografiju bez ičeg na svom tijelu! Svi su primjetili ovaj detalj pa su sa podsmjehom komentarisali…

Poznata glumica koja je postala poznata u cijelom svijetu Meryem Uzerli,koja je posebno postala poznata po ulozi Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni.Ona je bil ajedna od njegovih žena koja se nije bojal aničega i borila se za ljubav.Ona se uvijek pojavljivala bez šminke i vrlo rijetko se šminkala.Ona svakom fotografijom na kojoj je u prirodnom izdanju sve oduševi i svi joj dodjeljuju lijepe komentare.Tako se desilo i sada.

Loading..

Svi znaju da je Meryem osoba koja je daleko od onih svečanih haljina i velikih slojeva šminke.Ona je jako prirodna žena i uvijek bježiod prevelike količine šminke.Mimo reflektorskih filmskih studija i mimo svih tih glamura koji se inače vežu za njeno zanimanje,lijepa glumica živi jedan jako običan život kao i svi ostali ljudi i da je sasvim drugačija od svih onih uloga koje je glumila.

Da vas podsjetimo,Meryem je rožena 12.augusta 10983.u Njemačkom gradu Kasselu.Ona dolazi iz mješovitog braka majke Njemice i oca koji je Turčin.Ona je bila najmlađe dijete od četvero djece koje su bili u njihovoj porodici.Odlučila je da glumu sturida i studirala je od 2000. do 20003.godine u Hamburgu u Njemačkoj.Njenaj najzapaženija uloga jeste u turskom poznatom svjetskom spektaklu Sulejman Veličanstveni.

Ova 35-godišnjakinja vrlo rijetko objavljuje svoje slike pogotov golišave pa je sa tim raznim gestovima razveselila svoje fanove.Ona je skoro objavila fotografiju na kojima pozira u bikiniju i skupila je za kratko vrijeme preko 130 000 lajkova dok su joj sve njene fotografije krupnog plana njenog lica bez šminke skupile do 80.000 lajkova.

Ova mlada lijepa turska zvjezda je ljetovala u Dubovniku u društvu svog dečka i kolege Tamere i tako je izazvala veliko duševljene domaćih fanova,Ovo nije prvi put da je Meryem odmarala u Hrvatskoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *