Hrvatska na nogama: Dječaku iz Splita koji je umro u Sarajevu nije uzrok smrti srčani udar kako navode:Ovo je prava istina! NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA SE OVO DESILO… – Brzina

Hrvatska na nogama: Dječaku iz Splita koji je umro u Sarajevu nije uzrok smrti srčani udar kako navode:Ovo je prava istina! NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA SE OVO DESILO…

Uzrok smrti dječaka,koji je bio član Akademije nogometa Srđana Mladinića iz Splita koji je preminuo u četvrtak kako navode nakon skoka u bazen na Termalnoj rivijeri Ilidža i kako su naveli da je umro od utapanja.

Loading..

Ovu informaciju,navodno provjerenu za jedne lokalne medije objavio je potvrdio Nermin Sarajlić koji je vještak medicinske struke koji je obavio obdukciju tijelo tragično preminulog dječaka.

Naime,dječak je iz Splita u Sarajevo stigao sa svojom klubom i došao je na turnir šampiona junior kup 2019.

U tom tragičnom trenutku kod bazena su bili njegova majka i trener ali njemu nažalos tnije bilo spasa.

Almir Prguda,koji je bio i direktor tog turnira je ranije rekao da je uzrom smrti dječaka srčani udar.Ali rezultati obdukcije su pokazli ipak da se radi o utapanju.

“Prema informacijama koje ja posjedujem,ovdje je riječ o klasičnom srčanom udaru.On je jako kritičnom stanju,osim druge djece kod bazena u tom trenutku su bili njegova majka,trener, i naravno spasioci koji su uvijek tu.Pokušavali su odmah da mališanu pomognu,ali nažalost njemu nije bilo spasao,već je umro.”-rekao je Almir Prguda,koji je bio i direktor nogometnog turnira” Šampion Junior Kup 2019″, na koji je i sa svojim klubom.trenerom i roditeljima stigao i ovaj mladi Splićan.

Da li je u ovom slučaju zakao spasilac,trener ili majka ne zna se.Dječak nije umro od srčanog udara.Dječak je bio zdrav a UZROK NJEGOVE smrti je klasično utapanje.Moralo je proći vrijeem gdje s emoglo vidjeti da se dječak bori ali nažalost niko ga nije primjetio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *