I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju u društvu oko nas, ali ujedno i priče iz cijelog svijeta. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte i vi sami o čemu se to radi. Ovo je nevjerovatno.

Naime, radi se o tome kako je do nas došla jedna priča koja je iz Velike Britanije i nakon što se ovo desilo svi su ostali u šoku i nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Naime, radi se o tome da je došlo do jednog incidenta na jednom vjenčanju o kojem će se dugo pričati.

Dakle, radi se o tome kako je počelo vjenčanje počeli sve je bilo u najboljem redu dok kum nije uzeo stvar u svoje ruke. Kada je počelo vjenčanje on je prišao mladoj i udario je šakom a ubrzo nakon toga je pljunuo u lice mladoženju. Nakon toga se obratio svim gostima i rekao ovo.

Rekao je kako je primarno to bila njegova cura ali ga je prevarila sa mladoženjom koji je bio na svadbi. Nakon toga svi su ostali u šoku i nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo.

By Brzina