I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našim prostorima. Pogledate o čemu se radi.

Naime, radi se o tome kako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja se prije par dana pojavila u medijima i nakon toga je izazavala veliki broj reakcija. Naime, glavni akteri ove priče su Goca Božinovska poznata pjevačica sa velikom karijerom i njen sin Marko Šijan.

On je bio prije nekoliko mjeseci najavio svadbu sa svojom vjerenicom Bojanom Rodić koja je ujedno i sestra Veljkove supruge Bogdane. Međutim nakon svih priprema i najava ipak se svadba odgodila. Glavni razlog za to je situacija sa korona virusom ali i to kako je došlo do smrtnog slučaja u njihovoj porodici.

Šta vi mislite o ovome svemu. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovoj cijeloj situaciji koja je izazvala veliku lavinu komentarima u mnogim medijima.

By Brzina