Halida Muslimovića,bivša ljubavnica optužila za pokušaj ubistva:Pogledajte šta se dešava sada sa njim! – Brzina

Halida Muslimovića,bivša ljubavnica optužila za pokušaj ubistva:Pogledajte šta se dešava sada sa njim!

Halid Muslimović treba uskoro da se suoči sa jako velikim problemom i opasnim optužbama koje se terete njemu.Njega je njegova bivšaljubavnica Sonja Bašić optužila i sledeće nedelje će da podnese krivičnu prijavu za pokušaj ubistva.

Loading..

Nadležno tužilaštvo u Banja Luci je nekoliko dana nakon što se desio ovaj incident pokrenulo postupak hitni protiv Muslimovića ali to još uvijek nije ni ti blizu određenog rješenja.

Poseban problem predstavlja što je pjevač svu svoju imovinu preveo na svoju kćerku i na drugo svoje srodnike tako da Bašićeva sada ne može čak ni prinudnom naplatom namiri sva svoja traženja a ona iznose i preko 100.000 eura.

Zato sada Sonja radi na tomee da ona i njeni advokati probaju da ospore prenos vlasništva i zatraže od suda da se sva imovina vrati na Halidovo ime ali to nije sve.Od izvora koji je upućen u ovaj proces Muslimovića očekuje nova krivična prijava i to vjerovali ili ne za pokušaj ubistva.

SONJA BAŠIĆ JE ZA SVE MEDIJE POTVRDILA OVE NAVODE I REKLA DA JE STO POSTO ISTINA OVO.

-Istina je.Razgovorala sam sa svojim advokatom Draganom Tolimirom,njega sam ja angažovala i dogovorili smo se da podnesemo prijavu protiv Halida Muslimovića za pokušaj ubistva.

Iako je zbog sudskog proceca koji je u toku ona ne želi mnogo da priča za medije ,ali ipak je Sonja rekla da je odlučila da podnese i novi postupak i protiv bivšeg ljubavnika za dosta toga.

-Ovaj čovjek je meni život u potpunosti uništio.On mi sada duguje oko 107.000 eura i radi toga me je tako pretukao jer sam zatražila od njega da mi vrati moj novac koji mi je dužan.

On me je zaključao u auto i nije mi dao da izađem nikako iz nejga.VBozio je 160 kilometara na sat i ja sam se jako uplašila za svoj život.Oduzeo mi je odmah telefon i ja nisam mogla nikoga da zovem u pomoć.Bila sam sama i bespomoćna.Na kraju da sam udarila glavom u kamen a da sam udarila u kuku ja bih bila mrtva i to odmah na licu mjesta.Zar to ne spada pod pokušaj ubistva? Pitam vas sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *